Norlie & KKV

Dag

Fredag 4 september

 

Day: Friday September 4

Scen

Arena Stage

 

Stage: Arena Stage

Speltid

20.30 - 21.30

 

Set Time: 20.30-21.30

Genre

Pop

 

Genre: Pop

Info

Finns det nåt som känns mer sommar än Norlie & KKV på Brännbollsyran? Skulle inte tro det. Sedan första besöket på festivalen 2014 har detta blivit en oemotståndlig allsångsklassiker, vars minne hållit oss varm hela hösten, vintern och våren.

Norlie & KKV debuterade redan 2011 men slog ned i hela Sveriges medvetande när de 2012 släppte sommarens mest trallvänliga låt - "Tröjan du hatar". Sommaren därpå lyckades de ännu en gång ringa in sommaren med sin "Där jag hänger min hatt". Sedan dess har Norlie & KKVs låtar hunnit streamats över 300 miljoner gånger, stått på några av landets största scener och etablerat sig som en hitmaskin utan dess like. Sonny Fahlberg (Norlie) och Kim Vadenhag (KKV) utgör tillsammans en av vår tids mest populära svenska akter.

 

Den 28 juni 2019 blev en milstolpe i karriären för Norlie & KKV. Deras tredje album Se På Oss släpptes och samma dag uppträdde Kim och Sonny på Lollapalooza framför tusentals fans när den stjärnspäckade festivalen hade premiär i Stockholm. Hårt jobb avlönar sig och de nominerades till en Rockbjörn för Årets Livegrupp. Nu är Kim och Sonny tillbaka efter en tid i studion och laddar för sommaren med nya låten “Saker Som Gör Ont”. 

 

 Med låtar som ”Bilen”, ”Din Idiot”, ”Mer För Varandra” och ”Ingen Annan Rör Mig Som Du” är det dags att göra sig redo för festivalsommarens bästa och mest läskande popkaramell. 

  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon