Partnererbjudanden
Partner Offerings

UMEÅ ENERGI

 

Wifi-Plus

Överbelastat mobilnät? Det händer lätt när 16 000 personer samlas på en musikfestival. Inga problem. Vi har lösningen åt dig, genom att ansluta dig till Umeå Energis nya tjänst WiFi Plus får du tillgång till ett trådlöst nätverk, vid center court och expobyn samt inne på hela festivalområdet vid campus. Med WiFi Plus kan du dessutom surfa säkert och fritt i Umeå Centrum och ute i Europa. Så, se till att säkra din surf redan nu.

 

Anslut dig här:

AVION SHOPPING UMEÅ

 

20% PÅ VALFRI VARA I UTVALDA BUTIKER MELLAN 27 JUNI OCH 3 JUNI

KLIPP INTE BANDET!

Avion Shopping i Umeå är ett shoppingcenter för familjer och vänner från när och fjärran. Här finns regionens bästa och bekvämaste shopping i regionen med IKEA i ena änden, Willys i den andra och över 80 butiker, restauranger och caféer däremellan. Avion Shopping erbjuder en mix av ledande butikskedjor och lokala butiker. Allt samlat på ett och samma ställe.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR VÄSTERBOTTEN

HEMFÖRSÄKRING FÖR 57KR/MÅNAD

Har du äntligen flyttat hemifrån? Då behöver du en egen försäkring. Vår Ungdomshemförsäkring passar perfekt oavsett om du är student, jobbar eller funderar över nästa steg i ditt liv. Gäller upp tills du fyller 30 år. Välkommen till oss!

GAINOMAX

BETTER THAN BANANAS

Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattats av såväl motionärer som toppatleter.
Gainomax har produkter för återhämtning efter träning, funktionella mellanmål och vitamindrycker, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Norrmejerier.

MCDONALDS UMEÅ

GRATIS PLUSMENY MED FESTIVALARMBANDET HOS SVERIGES STÖRSTA RESTAURANGKEDJA

Visa upp festivalarmbandet och får gratis plusmeny på McDonalds i Umeå under Brännbollsyran 2019.

ESTRELLA

FINNS DET NÅGOT GODARE?

Estrella är Sveriges första tillverkare av snacks och står bakom flera krispiga favoriter. I Göteborg gör vi vinnarsnacks som veganska Linschips, Västkustchips och klassikern Sourcream&Onion chips. Under Brännbollsyran hittar du oss och våra krispiga chips vid expovillage. Kom förbi med kompisarna och ladda upp med schyssta chips inför brännbollen. Gilla att dela!

COMVIQ

STÅ INTE UTAN SURF I SOMMAR!

Starta smart med Comviq och få 100 GB surf för bara 95 kr/mån dina två första månader.

  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon