PARTNERS

OFFICIELLA PARTNERS TILL BRÄNNBOLLSYRAN 2018

MAIN PARTNERS

AVION SHOPPING UMEÅ

Välkommen till över 80 butiker. Avion Shopping i Umeå är ett shoppingcenter i två våningar för familjer och vänner med över 80 butiker och en direktingång till IKEA-varuhuset.

Hos oss kan familjer och vänner träffas och trivas i en välkomnande miljö. Här finns regionens bästa och bekvämaste shopping med IKEA i ena änden, Willys i den andra och drygt 80 butiker däremellan. Allt på ett och samma ställe.

Vi erbjuder den bästa shoppingen i regionen, med en mix av ledande butikskedjor och lokala butiker, för vänner och familjer från när och fjärran. Välkommen!

avion-logo

COCA COLA

Alltsedan 1886 har Coca-Cola sålts som en törstsläckare som passar alla. 98 procent av jordens befolkning känner till varumärket Coca-Cola och drycken finns idag i drygt 200 länder.

I Sverige lanserades drycken 1953. Receptet är en väl bevarad hemlighet. En sak är dock säker. Coca-Cola har bara naturliga smakämnen och är utan tillsatta konserveringsmedel. Tiderna förändras, receptet gör det inte.

coca

UMEÅ ENERGI

Överbelastat mobilnät? Det händer lätt när 16 000 personer samlas på en musikfestival. Inga problem. Vi har lösningen åt dig, genom att ansluta dig till Umeå Energis nya tjänst WiFi Plus får du tillgång till ett trådlöst nätverk, vid center court och expobyn samt inne på hela festivalområdet vid campus. Med WiFi Plus kan du dessutom surfa säkert och fritt i Umeå Centrum och ute i Europa.

Så, se till att säkra din surf redan nu.

Anslut dig här:

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen.

umea-energi

CUP PARTNER

UMEÅ UNIVERSITET

Umeå Universitet är ett av landets största utbildningsuniversitet som erbjuder ett brett och attraktivt utbud av program och kurser och goda  studiemiljöer. Universitetets forskare bedriver stark forskning inom flera områden, många forskare tillhör världseliten. Umeå universitet är en inspirerande miljö för omkring 4 000 anställda och drygt 30 000 studenter.

umu

FOUNDING PARTNER

VISIT UMEÅ

Det är inte någon slump att Umeå utsågs till hela Europas kulturhuvudstad 2014. Umeå är känt för sitt kreativa klimat, präglat av nyfikenhet och passion. Kulturutbudet bjuder på allt från samisk tradition till opera, dans, sport, modern konst och musik i alla genrer. Här finns någonting för alla!

Umeå är en förhållandevis liten stad, men med en storstads kulturutbud. Och tro inte att man vilar på lagrarna bara för att kulturhuvudstadsåret är över. Umeå fortsätter erbjuda massor av spännande event och sköna upplevelser. Det finns mängder av engagerade föreningar, både bland subkulturer och kommersiella aktörer, som i Umeås berömda ”gör det själv-anda” tar tillvara på arvet. Här är alltid något på gång.

visit

TRAVEL PARTNER

SJ

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Därmed skapas möjligheter för människor att bo och arbeta eller studera på olika platser och resa på ett enkelt och hållbart sätt.

För 160 år sedan avgick SJs första tåg från Göteborgs central. Idag kör vi dagligen 1 200 avgångar från 284 stationer – från Narvik i norr till Köpenhamn i söder och från Stockholm i öst till Oslo i väst.

sj

HOTEL PARTNER

Scandic

Vår vision är ett nordiskt hotellföretag i världsklass som skapar enastående upplevelser för de många människorna. Vi jobbar dagligen för att du alltid ska känna dig välkomnad och hemma hos oss.

scandic

DESTINATION PARTNER

Hemavan / Tärnaby

Hemavan och Tärnaby är norra Sveriges största skidort med storslagna vyer och betagande fjäll. Skidåkande familjer och entusiaster vallfärdar från oktober till 1a maj. Skidpasset gäller i båda liftsystemen.

hemavan

LABEL PARTNERS

McDonalds

Sedan 1973 har McDonalds varit Sveriges största restaurang, och sedan 1974 har McDonalds älskat brännbollsyran. När du vill ha något snabbt, enkelt och riktigt gott, då är McDonalds det enda alternativet. Vi finns här för er och vi är tillräckligt stora för att göra skillnad.

McDonalds

N1ce

N1CE Frozen Cocktail är resultatet av ett episkt möte mellan en superproducent och en prisbelönt bartender. En fusion av kreativitet födde en revolutionerande produkt inom frusna cocktails för att stimulera dina sinnen var du än är, från en pulserande sommarnatt på Ibiza till Stockholms intima klubbscen.

Våra frusna cocktails finns i smakerna Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Mojito och Margarita och innehåller 5% alkohol.

nice

Ben & Jerrys

Ben Cohen och Jerry Greenfield som grundade företaget var både barndomsvänner och hippisar. När de gått en femdollars korrespondenskurs i glasstillverkning startade de tillsammans Ben & Jerry’s.
De använde bara färsk mjölk och grädde från kossorna i trakten och hade bara i grejer i glassen som de tyckte om. Ju större bitar, desto bättre! Det tog inte lång tid innan glassen nådde kultstatus. Ben och Jerry bråkade ibland om vilka smakkombinationer som skulle funka bäst, men en sak var de överens om – att de drev sitt företag lika mycket för att ha kul som för att tjäna pengar. Som Jerry sa: “If it´s not fun, why do it?”

ben-jerrys

NRJ

Alla hits nonstop! Starta morgonen med nya “Vakna Med NRJ” med Ola Lustig, Malin Gramer & Fantastiska Farao.

nrj

Umeå X

Umeå X är navet för allt som händer i Umeås cityliv och vi är riktigt laddade inför Brännbollsyran. Som sjukt stolt mediapartner får vi veta en liiiite mer om det som händer under festivalen än andra – och det berättar vi självklart för dig! Vi tar med dig backstage och snackar och hänger med artisterna. Så att du får koll på det som händer. Vi finns även på plats med vår laddstation – kom förbi för att ladda batterierna!

Missa inget från Brännbollsyran – följ oss på Facebook eller Instagram.

umea-x-logo

Norrlands Guld Ljus Alkoholfri

Norrlands Guld Ljus Alkoholfri är den yngste medlemmen i Norrlands Guld-familjen men har på kort tid blivit ett av Sveriges mest älskade ekologiska öl. En lätt och friskt brygd som avnjuts bäst i gassande solsken, i skidbacken eller på ett svettigt dansgolv. Där allsång bryter ut i publikhavet och alla sjunger med. När vi kan vara oss själva och ha det riktigt kul för en stund.

norrlands

CAR PARTNER

Carstedts

Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag som är auktoriserad återförsäljare för Ford i Örnsköldsvik och Umeå.

Bolaget började med Ford i Lycksele 1954 och utvidgade sin verksamhet till Örnsköldsvik 1955 dit familjen Carstedt flyttade. I mitten på 90-talet togs Fordförsäljning upp i Umeå samtidigt som den lokala personalen övertog ansvaret för verksamheten i Lycksele.

Vår ambition är att alltid kunna erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bilägandet, därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi säljer några av världens mest sålda bilar, Ford Fiesta och Ford Focus. På Carstedts är vi ca 80 personer som alla har ambitionen att leverera högsta möjliga service till våra kunder. Vi tar alltid hand om dig och hela bilägandet.

carstedts

KONTAKT

 

MORGAN ALFREDSSON – PARTNERKOORDINATOR

morgan@brannbollsyran.com

076 – 100 81 57