ssss.png
Scener
Kolla in våra olika scener på festivalen
cccc.png

Arena Stage

 

Arena Stage är festivalens största scen med en kapacitet på 16 500 personer. Scenen är den största i Sverige norr om Stockholm och är utrustad med ett fantastiskt ljudsystem, LED-skärmar och specialeffekter. Artister som Marshmello, Kygo, The Chainsmokers, Zara Larsson och Future har spelat på scenen under senare år.

Temple Stage

Temple Stage är festivalens näst största scen. I och med flytten till Hedlunda så kommer Temple Stage att husera i Hedlundas fotbollshall med dubbel så stor kapacitet. Det kommer också att finnas värme i hallen. Vi kommer också att en mäktigare scenproduktion i år med laser och mer LED-skärmar.

Tower Stage

 

Tower Stage hade premiär 2015 och är ligger sex meter ovanför mark mitt emot Arena Stage. Djs på Tower Stage underhåller mellan akterna på Arena Stage och visas på storbildsskärmarna med under sitt set.

Silent Stage
 
Silent Stage hade premiär på Brännbollsyran 2014 och huserar succé-konceptet Silent Disco. Publiken får hörlurar och lyssnar på gigen i total tystnad. Silent Stage ligger på barområdet där åldersgränsen är 18 år+.